Rpg - sesja

Forumowe sesje RPG
Awatar użytkownika
Eredin

Re: Rpg - sesja

Post autor: Eredin » sob sie 01, 2020 12:35 am

Nie mając nic innego do roboty idę za April i Thorinem.

Dobra, ruszmy się w końcu. Nie możemy tu stać przez całą wieczność
There are only two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle

Awatar użytkownika
Veldrin

Post autor: Veldrin » sob sie 01, 2020 5:19 am

Pomagam reszcie z drzwiami...
Dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota. Choć nie jestem pewien, co do wszechświata

Awatar użytkownika
Hawking

Post autor: Hawking » sob sie 01, 2020 11:13 am

Podchodzicie do wielkich, dwuskrzydłowych drzwi. Są one proste, nie mają żadnych ozdób ani upiększeń, nie licząc metalowych wzmocnień i okuć. Na samym środku widać sporych rozmiarów zamek... April pcha lekko drzwi, te jednak ani drgną. Także Thorin próbuje je forsować, głuchy dźwięk uderzeń odbija się w wielkiej sali i... nie dzieje się nic ponadto. Pomimo waszych wysiłków, drzwi pozostają nieporuszone.
I have noticed even people who claim everything is predestined, and that we can do nothing to change it, look before they cross the road
Read more at https://www.brainyquote.com/authors/ste ... ing-quotes

Awatar użytkownika
Eredin

Post autor: Eredin » sob sie 01, 2020 5:18 pm

Zaklecia nic tu nie dadzą, znając życie w pobliżu jest jakaś dzwignia. Proponuje jej poszukać.
There are only two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle

Awatar użytkownika
Hawking

Post autor: Hawking » sob sie 01, 2020 8:22 pm

W drzwiach jest zamek. Potężny, żelazny zamek. Nie wygląda, aby były one otwierane w inny sposób.
I have noticed even people who claim everything is predestined, and that we can do nothing to change it, look before they cross the road

Awatar użytkownika
Veldrin

Post autor: Veldrin » ndz sie 02, 2020 1:39 am

Może spróbujemy razem... Może stary zamek nie oprze się sile kilku mężczyzn...Dobry pomysł... Zupełnie o tych kluczach zapomniałem...

Podchodze do zamka i próbóje po kolei kluczami otwierać zamek...
Dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota. Choć nie jestem pewien, co do wszechświata

Awatar użytkownika
Hawking

Post autor: Hawking » ndz sie 02, 2020 9:08 am

Ecthelion próbuje po kolei wszystkie klucze, jeden za drugim... W pewnym momencie słychać głośne kliknięcie, po czym zamek zostaje otwarty, wrota zaś uchylone. Za nimi widać pustkę i ciemność...

Awatar użytkownika
Eredin

Post autor: Eredin » ndz sie 02, 2020 3:41 pm

Ma ktoś pochodnię po reką? Wchodzenie w takie miejsce bez światła jest samobójstwem.

Awatar użytkownika
Blizbor

Post autor: Blizbor » ndz sie 02, 2020 6:03 pm

Już nie pamiętam czy mamy jakąś ale na pewno można zrobić coś na kształt pochodni ze sprzętów z tego pomieszczenia - z tego co pamiętam szkielety siedziały na czymś.
Etiám sanáto vúlnĕre, cícatríx manét

Awatar użytkownika
Hawking

Post autor: Hawking » pn sie 03, 2020 1:21 am

Macie lampy.

Awatar użytkownika
Hawking

Post autor: Hawking » pn sie 03, 2020 5:43 am

Kto idzie pierwszy?

Awatar użytkownika
Veldrin

Post autor: Veldrin » pn sie 03, 2020 8:31 am

Idę przodem...

Awatar użytkownika
Blizbor

Post autor: Blizbor » pn sie 03, 2020 4:11 pm

Argh...oczywiście, że idę jako pierwszy - nikt nie będzie mi później mówił, że krasnolud dał się wyprzedzić jakiemuś D'hoine albo co gorsza elfowi! Poza tym nikt z Was nie potrafi się tak posługiwać orężem jak ja.

Awatar użytkownika
Super Girl

Post autor: Super Girl » pn sie 03, 2020 10:42 pm

Krasnoludzie, waż dokładniej swoje słowa, bo moja strzała może przestać mi być tak posłuszna...
Patrzę z góry na krasnoluda po czym odwracam się i idę na swoje miejsce.
Be the change that you wish to see in the world

Awatar użytkownika
Blizbor

Post autor: Blizbor » wt sie 04, 2020 4:32 am

Niejedną strzałę Twoich pobratymców już ze mnie wyjmowali, a wątpie, żeby ktoś był w stanie i żeby był sens wyjmować z Ciebie mój topór. Waż więc słowa i nie zmuszaj mnie do przejścia od słów do czynów bo już z niejedną taką dzierlatką sobie radziłem. Hehehe. To, że toleruję elfy w drużynie nie znaczy, że przestanę ich nazywać parszywymi - nie po tym jak zmasakrowali moją drużynę 11 dzielnych wojowników. Poza tym to nie czas na kłótnie - przed nami wystarczająco dużo bardziej parszywych stworów niż elfy, które wprost nie mogą się doczekać na mój topór. Hehehe - na Reorxa - doczekają się!

Awatar użytkownika
Super Girl

Post autor: Super Girl » wt sie 04, 2020 11:25 am

Nie mam zamiaru wdawać się w dysputy z krasnoludem. A to, kto kogo musi tolerować, to już inna sprawa. I racz mi nie grozić więcej, Krasnoludzie. Do trzech razy sztuki w tym wypadku nie będzie...
Ruszajcie lepiej, dość tych bzdurnych gadek.
Be the change that you wish to see in the world

Awatar użytkownika
Blizbor

Post autor: Blizbor » wt sie 04, 2020 4:28 pm

Dobrze już dobrze - przecież nie chcemy, żeby pobratymcy elfowie płakali za swoją ulubioną siostrą. Szczególnie, że z toporem w głowie raczej elfom nie do twarzy. Hehehe - wujek Dain by się uśmiał. Poza tym to nie ja zacząłem komukolwiek grozić paniusiu więc nie strasz mnie jakimiś zabobonami z liczeniem do trzech, bo my ciemne krasnoludy nawet nie potrafimy do tylu liczyć. Hehehe - ta rozmowa przypomina mi o tych wszystkich bijatykach w karczmie w Arzd - Bazamie. To były piękne czasy - tańce hulanki i swawola - no i oczywiście najlepsze krasnoludzkie piwo i krasnoludzki spirytus. Swego czasu gnom o imieniu Oktan chciał użyć naszego spirytu do poruszania swojej diabelskiej maszynerii - chyba cudzochód się to nazywało, mniejsza z tym - w każdym razie nikt nie produkuję tak dobrego piwa i spirytu jak krasnoludy.

No dobra - ale koniec tych wynurzeń. Cyk toporem walnięty - na bok sentymenty. Na zgodę masz tu bryłkę chryzoprazu, który tu znalazłem i idziemy dalej.

Awatar użytkownika
Eredin

Post autor: Eredin » wt sie 04, 2020 9:10 pm

Problem macie...

Staję kolo April.

Awatar użytkownika
Hawking

Post autor: Hawking » śr sie 05, 2020 12:37 am

Ustawiacie sie w szyku. Pełni najgorszych obaw i przeczuć przekraczacie lekko otwarte drzwi. Najpierw krasnolud z toporem gotowym do ciosu, tuż za nim reszta drużyny. Komnata przed wami powoli wyłania się w ciemności... Nie jest zbyt duża, lecz sklepienie ma zupełnie wysokie i tonące w ciemności. Na wschód i zachód prowadzą stąd dwa korytarze, natomiast w przeciwległej ścianie widać niewielkie przejście. Komnata wygląda dziwnie znajomo... Odwracacie głowy i widzicie, że uchylone drzwi, przez które tu weszliście, ozdobione są ornamentami i rzeźbami....Schody wiodące w góre. Komnata jest pusta a ściany są zupełnie gładkie. Jedyne ozdoby są na drzwiach.

Awatar użytkownika
Eredin

Post autor: Eredin » śr sie 05, 2020 3:55 am

Mam dziwne przeczucie, że wróciliśmy się do punktu wyjścia. Jeśli chcecie iśc pod góre to proszę bardzo, ja bym jednak skręcił w jeden z korytarzy.

Awatar użytkownika
Blizbor

Post autor: Blizbor » śr sie 05, 2020 11:33 am

Też mi się wydaje, że tu byliśmy. Idźmy może zatem w lewo.

Awatar użytkownika
Eredin

Post autor: Eredin » śr sie 05, 2020 6:13 pm

Wreszcie ktoś się na coś zdecydował. Idźmy więc w lewo.

Awatar użytkownika
Hawking

Post autor: Hawking » śr sie 05, 2020 11:31 pm

W które lewo? Sądze, że najwyższy czas zamknąć sesje.

Awatar użytkownika
Sylfil

Post autor: Sylfil » czw sie 06, 2020 3:53 am

Stoję oparty o drzewo. w cieniu spokojnie analizuje całą sytuację. Bardzo uważnie obserwuje całą grupę, szczególnie chłopaka.
Życie jest jak jazda na rowerze. Żeby utrzymać równowagę, musisz być w ciągłym ruchu

FrankJScott

Top Rated Laser Medspa Sarasota Guide

Post autor: FrankJScott » wt maja 06, 2025 7:33 pm

In reply to the guy asking about renuva injections, environ treatment, best treatment for skin tightening, vampire therapy, skin rejuvenation therapy, facial tightening, rejuvenate 528 regenerative aesthetics medical spa, florida facials, co2 lift treatment, best face tightening procedures, I highly recommend this my latest blog post on laser medspa Sarasota url or medical microneedling, cma aesthetics, lift skin tightening treatment, lifting laser treatment, facials florida, co2 face laser treatment, best laser treatment for face lifting, face rejuvenation non surgical, skin reduction, skin tightening threads, which is worth considering with this a total noob on laser facial skin treatment details bearing in mind facial med spa, led red light facial, facial for rejuvenation, best face fillers for wrinkles, laser skin rejuvenation treatment, lip filler with fat, female o shot, all med spa, face contouring fillers, microneedling skin treatment, and don't forget this from this source about laser treatment results details which is also great. Also, have a look at this the original source about laser for face treatment url as well as best microneedling treatment, about dermal fillers, aesthetics & wellness, skin care spa treatments, skin care by, facial med spa, prp lip filler, the ultimate facial, led red light therapy for face, perfect lip injections, together with this the full details for laser facial Sarasota details not forgetting sites such as light treatment, best cosmetic fillers for face, face laser skin treatment, the skin treatment, facial laser skin resurfacing, published here on alongside all top skin treatments, rejuvenating skin care medical aesthetics, a medical spa, about lip fillers, skin spas, for good measure. Check more @ Awesome Login Tajir4D Tips bef310a

ODPOWIEDZ