DnD online
DnD online
Be yourself; everyone else is already taken.
Re: DnD online
Wątpię, ale bazując na doświadczeniu w tej chwili odpowiedzieć nie mogę, gdyż go nie mam. Przyznam jednak, iż pierwszy raz słyszę o takim ograniczeniu.
a początku na pewno było.
teraz ciekawi mnie jakie jest. jesli byłoby ciagle 10, chcialbym grac. jesli 20, to nie wiem. przy wiecej na pewno nie.
teraz ciekawi mnie jakie jest. jesli byłoby ciagle 10, chcialbym grac. jesli 20, to nie wiem. przy wiecej na pewno nie.
Gold has no caste
a to nie było przypadkiem od razu 20lv? Bo mi się tak kojarzy, że jak weszło dnd online to właśnie było 20 leveli max...
Dopamine Addicted
Ja właśnie ściągnałem i będę testował... Walnę kilka screenów do galerii. Na pierwszy rzut oka wygląda nieźle. Trochę śmieszny tryb walki (jak w diablo) - kliknij i przytrzymaj.
Dobro jest dobrem, nawet gdy nikt go nie czyni. Zło jest złem, nawet gdy wszyscy je czynią
Tryb prowadzenia potyczek w Diablo do dzisiaj jest niedościgniony w hack'n'slash i innych takich. ?aden nie daje takich możliwości taktycznych, nie wymaga szybkiego myślenia z jednocześnie sprawnie obsługiwaną myszką... Aczkolwiek ten w DDO z tego odmienny mocno jest odeń, choć całkiem dobry wydaje się być na chwilę obecną.
I ja :F Ale ze mną nikt nie będzie chciał grać 

tzn ja pewnie zbyt dlugo w to nie pogram, ale chciałam zobaczyć "z czym to się ję" ;p
Dopamine Addicted
Ja też pewnie długo nie wytrzymam
Ja mam postać na CANNITH, bo:
http://ddopl.com/phpbb/viewtopic.php?f=4&t=27

http://ddopl.com/phpbb/viewtopic.php?f=4&t=27
Dobro jest dobrem, nawet gdy nikt go nie czyni. Zło jest złem, nawet gdy wszyscy je czynią
Ja zalozylem ja przed napisaniem twojego posta, ale ok.