Jaka jest twoja ulubina przygodówka
Jaka jest twoja ulubina przygodówka
Dla mnie bezsprzecznie jest to The Longest Journey oraz jej kontynuacja Dreamfall. Nie wiem dlaczego. Nby fabuła nie jest gorsza, niż w Syberii, ale uważam, że bije ją na głowę.
Zastanawiam się tylko, dlaczego TLJ jest mniej popularna... Może z powodu bariery wiekowej?
Co wy o tym myślicie? Czy wogóle lubicie przygodówki?
Zastanawiam się tylko, dlaczego TLJ jest mniej popularna... Może z powodu bariery wiekowej?
Co wy o tym myślicie? Czy wogóle lubicie przygodówki?
Życie jest jak jazda na rowerze. Żeby utrzymać równowagę, musisz być w ciągłym ruchu
Re: Jaka jest twoja ulubina przygodówka
LBA 2 

Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.
LBA 2, Newerhood i obie czesci Heimdall
Lubie tez wszystkie przygody Texa Murphiego (Mean Street, Under a Killing Moon i reszta)
Lubie tez wszystkie przygody Texa Murphiego (Mean Street, Under a Killing Moon i reszta)
Statek stojący w porcie jest bezpieczny, ale nie po to buduje się statki, by stały w portach
Sentyment kaze mi wymienic Sam&Max i Simona.
Jeszcze Teenagent (re-we-la-cja, jutro instaluje) i Tajemnica Statuetki (moze znajde? moze...), a teraz pytanie, ile osob wie o czym mowa
Jeszcze Teenagent (re-we-la-cja, jutro instaluje) i Tajemnica Statuetki (moze znajde? moze...), a teraz pytanie, ile osob wie o czym mowa

Jeśli nie potrafisz latać, biegnij. Jeśli nie potrafisz biegać, chodź. Jeśli nie potrafisz chodzić, czołgaj się. Cokolwiek jednak robisz, poruszaj się do przodu.
Hmm... nie znam... :hmmm:
Życie jest jak jazda na rowerze. Żeby utrzymać równowagę, musisz być w ciągłym ruchu
np. ja doskonale wiem o czym mowisz 
Zagrywalem sie w kazdy z tych tytulow
Udalo mi sie nawet zdobyc Sam & Max full CD z glosami itp.
Zreszta sporo oldiesow posiadam w pelnych wersjach
Szkoda tylko, ze czasu na granie mam coraz mniej ale zawsze z radoscia wracam do tych tytulow 

Zagrywalem sie w kazdy z tych tytulow

Udalo mi sie nawet zdobyc Sam & Max full CD z glosami itp.

Zreszta sporo oldiesow posiadam w pelnych wersjach

Nie licz dni, spraw by dni się liczyły
masz tego Sama&Maxa gdzies?!
Powiedz, że tak!
Nie masz gdzieś Simonów?
Mnie poginęły, nawet Teenagenta zgubiłem :/
Powiedz, że tak!
Nie masz gdzieś Simonów?
Mnie poginęły, nawet Teenagenta zgubiłem :/
There are only two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle
MYST I URU(oczywiście wszystkie części)
Amor tussisque non celantur
1. The longest journey (a jak
) & Dreamfall
2. Myst (wszystkie)
3. Syberia (jedynka i dwójka)
4. Ankh (ktoś zna?)
Simony też niezłe, ale nie wszystkie przeszedłem więc nie są na liście. Znam też parę niezłych action adventure. Np. Beyond good & evil (od 3 lat, tzn. od daty wydania, uważam ten tytuł za jeden z najlepszych, o ile nie najlepszy, w historii komputerowej rozrywki) czy Another world (niech tylko ktoś powie, że nie zna...).

2. Myst (wszystkie)
3. Syberia (jedynka i dwójka)
4. Ankh (ktoś zna?)
Simony też niezłe, ale nie wszystkie przeszedłem więc nie są na liście. Znam też parę niezłych action adventure. Np. Beyond good & evil (od 3 lat, tzn. od daty wydania, uważam ten tytuł za jeden z najlepszych, o ile nie najlepszy, w historii komputerowej rozrywki) czy Another world (niech tylko ktoś powie, że nie zna...).
W życiu nie chodzi o to, by siebie odnaleźć. W życiu chodzi o to, aby siebie samego stworzyć.
Mam niezly zaplon jak widac 
Dawno tu nie zagladalem.
Co do pytania:
Tak, mam full CD Sam & Max (i wiele innych oldiesow w wersji full CD - nawet gobliins (syckie cy)
)

Dawno tu nie zagladalem.
Co do pytania:
Tak, mam full CD Sam & Max (i wiele innych oldiesow w wersji full CD - nawet gobliins (syckie cy)

Nie licz dni, spraw by dni się liczyły
Syberia i Tunguska, ze wzgledu na niesamowity w nich klimat!
Festīna lente!