Alkohol i inne uzależnienia
Re: Alkohol i inne uzależnienia
Ja Coli nie pije, jedynie to na jakiś imprezach ale też rzadko(ostatnio na sylwestra)nie przepadam za nią, sama chemia za to uwielbiam Kubusie, Smakusie. Pysie itp. Bardzo dobre i zdrowe
Istnieją dwa sposoby na łatwe prześliźnięcie się przez życie: wierzyć we wszystko lub wątpić we wszystko. Oba chronią nas przed samodzielnym myśleniem
Chciałem powiedzieć, że na początku był Kubuś a Pysie i Samkusie to naśladownictwo i mało oryginalna konkurencja KUBUŚ RULEZ !
It is never too late to be what you might have been
Bleee... wystarczy zwykła woda mineralna -> gazowana oczywiście i z lodem. Nie jakieś tam kole, kubusie czy inne mirindy...
Śpiewaj jakby nikt nie słuchał. Kochaj jakby nikt nigdy Cię nie zranił. Tańcz jakby nikt nie patrzył. I żyj tak jakby to było niebo na ziemi
Bluźnisz porównując Mirindę do Kubusia !!! Wszystkie te słodkie gazowane soki zostawiają niedobry smak w ustach...
Życie nie jest sprawiedliwe i być może to dobra wiadomość dla większości z nas
najlepsze są soczki Tarczyn wiśniowo-jabłkowe:mrgreen: , ale niestety osoby uzależnione skazane są na wieczne zadłużenie
Dopamine Addicted
Ja z soków najbardziej lubie Tymbarki. Bardzo dobre są i te teksty na kapslach
I have noticed even people who claim everything is predestined, and that we can do nothing to change it, look before they cross the road
Read more at https://www.brainyquote.com/authors/ste ... ing-quotes
Read more at https://www.brainyquote.com/authors/ste ... ing-quotes
-
te kapsle zakrętki to durny pomysł, nie pozwala przechować napoju na puźniej trezba wypić i wyrzucić bo się puźniej człowiek pozalewa
A Turin Turambar Turun Ambartanen!
-
... I właśnie dlatego nie pijam tymbarków ani puszek (co innego piwo w puszce... ) Ale i z Kubusiami niałam niemiłe przygody... a szczególnie moje ksiązki i plecak
Aquĭla non captat muscas
Ja wylałem kiedyś kubusia na głowę mojemu rektorowi i jego asystentce, ale to długa i traumatyczna historia
Śpiewaj jakby nikt nie słuchał. Kochaj jakby nikt nigdy Cię nie zranił. Tańcz jakby nikt nie patrzył. I żyj tak jakby to było niebo na ziemi
I to ze wszystkimi szczegółami!!!!!!!!!!! Rektor z kubusiem na głowie to naprawde żadki widok!!!!!!!!!
A ja też lubięTymbark -> najbardziej ten w plastikowje butelce. Kupujesz, otwierasz, pijesz zakręcasz!! I problem z głowy ! A kubusie -> no cóz... nie lubięmarchewki więc w 99% odpadają... zostają tylko bananowe, a za bananami też bnie bardzo przepadam...
Życie jest jak jazda na rowerze. Żeby utrzymać równowagę, musisz być w ciągłym ruchu
Kapsle w tymbarkach mnie skutecznie do nich zniechęciły... dlatego ich nie pijam... choc są calkiem dobre, szczegolnie jabłkowo- miętowe.Osobiście uważam szklane butelki za lepsze (m. in. dla środowiska), ale plastikowe za funkcjonalniejsze.
Etiám sanáto vúlnĕre, cícatríx manét
Ja lubie tymbarki o samaki katus limonka i coś tam jeszcze limitowana edycja, takie zielone, dawno go nie widziałam, szkoda dobry był...
Istnieją dwa sposoby na łatwe prześliźnięcie się przez życie: wierzyć we wszystko lub wątpić we wszystko. Oba chronią nas przed samodzielnym myśleniem
-
tam się nie zapuszczam, to mielecka nowa huta dobra
I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work
Ha ha ale wymyślili chwyt marketingowy, limitowana edycja, no nie mogę czego to znie zrobią żeby człowieka skusić. No ale ważne że jest smaczne
Amor tussisque non celantur
To nie tyle ciekawe ile oczywiste, Malibu. A teraz popatrzyłem na ankietę -> chyba jako jedyna ma aż 32 głosy... to dopiero interesujące
Etiám sanáto vúlnĕre, cícatríx manét
-
Specjalny prezent dla palaczy wrażliwych prosimy o nieklikanie
Be yourself; everyone else is already taken.
Wcale nie zakładam, ze to palacza ruszy. Ale moze niepalącego...
Be yourself; everyone else is already taken.
wybacz, mój bład ...
-
Cześć. Uzależnienia to właśnie mój konik, byłby ktoś zainteresowany lekturą, gdybym napisała o tym artykuł na https://www.health-info.com.pl/? Na pewno nie będą to suche fakty, bardziej interesuje mnie historia stojąca za osobami walczącymi z nałogiem.
Może...
The man who is swimming against the stream knows the strength of it.