Zbieractwo i kolekcjonerstwo
Re: Zbieractwo i kolekcjonerstwo
Ostatnio przy porządkach znalazłam moją wcześniejszą obsesję - tysiąące naklejek poprzyklejanych w specjalnych zeszytach
Gold has no caste
-
Miło widziana jest również stylowa odzież i dodatki w postaci paków, obróżek, itp. w ćwieki, kolce, stożki wg. Uznania
You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth.
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth.
Dokładnie, nawet nie wiesz jak łatwo jest przeobrazić się ze zwykłej "metalki" w mhroooczną gotkę . Przepraszam za offa...
Jeśli idziesz przez piekło, nie zatrzymuj się
A ja słucham metalu i rocka, ale nie czuję się "czescia" tej subkultury. Jestem zwykłym, szarym człowiekiem i nie podpisuję się pod tego, kim nie jestem.
Jeśli nie potrafisz latać, biegnij. Jeśli nie potrafisz biegać, chodź. Jeśli nie potrafisz chodzić, czołgaj się. Cokolwiek jednak robisz, poruszaj się do przodu.
Ja również słucham pochodnych od metalu/gothic/rocka itd. A na typowego Gota to charakteryzuję się dopiero jak jadę na jakieś spotkanko lub koncert
Dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota. Choć nie jestem pewien, co do wszechświata
A ma to cos wspolnego z kolekcjonowaniem czegos? ;P
Amor tussisque non celantur
Oj faktycznie zrobił tu się mały OT Więc aby powrócić do tematu, To ja zbieram fotki w wysokiej rozdzielczość podrasowanych aut a zwłaszcza z serri Muscle-Car, To taka moja mała passja.
I have noticed even people who claim everything is predestined, and that we can do nothing to change it, look before they cross the road
Read more at https://www.brainyquote.com/authors/ste ... ing-quotes
Read more at https://www.brainyquote.com/authors/ste ... ing-quotes