Cokolwiek... część I
Re: Cokolwiek... część I
Ja bym soczewki zaraz zgibiła.... a tak naprawdę to 3,,5 mialam w gimnazjum, teraz nie wiem wiem tylko, że strasnie szybko się jej nabawiłam w podstawówce wogóle żadnej nie miałam, ach oczy.....
Jeśli idziesz przez piekło, nie zatrzymuj się
No właśnie, co ślepemu po oczach...(napisała ślepa)
Etiám sanáto vúlnĕre, cícatríx manét
Ja tam na swoje okularki nie narzekam Nie przeszkadzaja mi zbytnio, do soczewek raczej mnie nie ciągnie, choc też nie miałbym nic przeciwko. Zawsze większa wygoda.
Jeśli nie potrafisz latać, biegnij. Jeśli nie potrafisz biegać, chodź. Jeśli nie potrafisz chodzić, czołgaj się. Cokolwiek jednak robisz, poruszaj się do przodu.
Hmm.. tylko ja tu nie nosze okularow ani soczewek?? :] Chociaz zauwazylem ze tez widze troche gorzej niz zawsze.
Be yourself; everyone else is already taken.
No właśnie, nie sądziłam że tak dużo Forumowiczów nosi patrzałki
Życie jest jak jazda na rowerze. Żeby utrzymać równowagę, musisz być w ciągłym ruchu
-
Ja teżnie może jest coś w tym co mówie o komputerach? zwłaszcza tutaj na forum WT?
Be the change that you wish to see in the world
Częściowo to pewnie od ślęczenia przy kompie...
There are only two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle
to jest nas minimum dwóch -mam nadzieje że jeszcze długo mi nie będą potrzebne-niesttey zauważyłem że w trakcie studiów poleciał mi troche wzrok-rok temu jak poszedłem do okulistki to miałem -0.25 dioptrii-i coś czuje że już do 0,5 zmierza
Śpiewaj jakby nikt nie słuchał. Kochaj jakby nikt nigdy Cię nie zranił. Tańcz jakby nikt nie patrzył. I żyj tak jakby to było niebo na ziemi
-
"Marzyciel" porusza kwestie przyjaźni między mężczyzną i kobietą... Ja doświadczyłam, że jest to niebezpieczna relacja... Ale nie niemożliwa... Chociaż i do tego nie jestem do końca przekonana.
You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth.
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth.