Czego teraz słuchasz
Re: Czego teraz słuchasz V
Annie Lennox- Lovesong for a vampire Theatre of Tragedy- Storm [cienka płyta, cieniutka] przegląd dyskografii Madonny- bo jakoś tak mnie na nią naszło:) wild
There are only two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle
Re: Czego teraz słuchasz IV
Haggard- Lost Ostatnio ten zespoł przeżywa u mnie swoisty renesans.
Festīna lente!
Nie tylko zabawne ale i swietne. Bardzo lubie ten utworek.
Dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota. Choć nie jestem pewien, co do wszechświata
Re: Czego teraz słuchasz III
Within Temptation - Deep Within Within Temptation - Gatekeeper Within Temptation - Grace Within Temptation - Enter eeeh, ta stara, dobra Pokusa...
Amor tussisque non celantur
-
Re: Czego teraz słuchasz IV
Morbid Angel - Formulas Fatal To The Flesh Wogóle przedtem to mi się Morbid Angel nie podobał, ale chyba zmienie zdanie.Musze przyznać, że całkiem dobra płyta.Taka dość zróżnicowana jak na ten styl grania...Wokal też mi się spodobał...
Be the change that you wish to see in the world
Within Temptation - Destroyed
Życie nie jest sprawiedliwe i być może to dobra wiadomość dla większości z nas
Sonata Arctica - Wolf & Raven Ile to ma energii w sobie...
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.
4531. Ayreon - [The Human Equation(2004) #07] 07 Day Seven - Hope [2:47] =======> Ten Kawałek jest po prostu MASAKRYCZNY. Jak go pierwszy raz słyszałem to po prostu nie moglem wyjsc z zachwytu, taki stan przy muzyce zdarza mi sie raz na 100 Kawałków. ta nuta jest po prostu piękna Wogle ta płytka jest fajna i ten gosciu z Opetha tez spiewa w jednym Kawałku. Jezuuuuuu jakie klawiszki słodziutkie Podoba mi sie niesamowicie <oczy> i tak dla równowagi 1232. Infected Mushroom - [The Beauty & the Beat] The Beauty & the Beat [7:25] ==========> To mi właśnie posłał kumpel, normalnie daje kopa po uszach. jak ktoś ma ochote albo może tolerancje na taki psychiczny trance to może sobie zobaczyć. mnie rozniosło na strzepy W dalszym ciągu polecam www.last.fm !!!!!!!!!!!!!!!!! DA BEST
Jeśli nie potrafisz latać, biegnij. Jeśli nie potrafisz biegać, chodź. Jeśli nie potrafisz chodzić, czołgaj się. Cokolwiek jednak robisz, poruszaj się do przodu.
-
The Darkness- Hazel eyes- muzyka tego zespołu bardzo pozytywnie nastraja mnie do świata:) kawał świetnej muzyki:) edit: Magica- Redemption wild
Be the change that you wish to see in the world