...Nie nie pragnę wzbudzać nienawiści...Wink
zabawmy sie w krytyków
oczywiście najlepiej jeżeli będziemy się wypowiadać na temat zespołów rockowych i metalowych ...
nie chodzi o jakieś ograniczenie ale skoro mielibysmy brać pod uwagę inne typy muzyki to naprawdę zabrakło by miejsca (ile można w końcu gadać o Ich Troje,Britney czy Blue Cafe...Wink)
oto moje typy:
HIM-moim zdaniem najgorszy z najgorszych...Same denne teksty o miłości (ile można??),te same rifffy,powtarzające się schemty na każdej płycie...dla mnie koszmar moim zdaniem panowie nie potrafią grać -perkusję słabo słychać a o basie to już nie wspomnę...
Villie ma ładny głos ale się marnuje w tym zespole,naprawdę...
Xandria-lol największy uśmiech na moich ustach w tym roku wzbudził teledysk i i posenka Reavenhearth.(oczywiście nie uśmiech radości;))..mrok mrok mrok
takkk taki metalowo popowy zespolik ktory szybko zresztą zgasnął...ściąga od within...
a rozczarowały mnie te zespoły:
Clan Of Xymox -zszedł na psy naprawdę wogóle co to za piosenka co leci w tv???!!!!:/
l'ame immortele-żegnaj dark wave witaj pseudo gotycki rock....:/kto słyszał ten wie..Sad
no i... niestety within temptation...TSF kompletnie nie przypadł mi do gustu...
ma jakąś dynamikę ...ale zostaje tęsknota ze ME...
piosenki wyłagodzone do bólu ... znowu te same schemty... szybka piosenka wolna szybaka wolna jak i zwrotka refren zwrotka refren wolny śpiew i znowu refren....zero rozbudowanych utworów...niestety ale coż nadal ich lubię ,ale TSF
napewno sobie nie kupię a mp3 usunełam z komputera...

to moej typy przedstwicie swoje bez żadnej litości dajmy upust swoim nerwom rozczarowaniom ostatnio w muzyce
:* for all