Czego teraz słuchasz
Re: Czego teraz słuchasz V
Skoro byl juz francuski i niemiecki to ja poprosze cos po włosku Lacuna Coil - Senzafine
Życie jest jak jazda na rowerze. Żeby utrzymać równowagę, musisz być w ciągłym ruchu
Ja daję czadu z Lordim i Blood Red Sandman. Yeah
There are only two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle
Re: Czego teraz słuchasz IV
Children of Bodom- Sixpounder To samo co wczesniej... Wokal kiepski, za to muzyka bardzo fajna
Be yourself; everyone else is already taken.
Re: Czego teraz słuchasz III
Within Temptation - Overcome
W życiu nie chodzi o to, by siebie odnaleźć. W życiu chodzi o to, aby siebie samego stworzyć.
Within Temptation - Angels.. ..rozpływam się jak tego słucham, a teledysk jest z bardzo ciekawą fabułą.. można powiedzieć że jak niezły thriller.. ^^
Etiám sanáto vúlnĕre, cícatríx manét
Within Temptation - Mother Earth (cała płyta)
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.
Nightwish-Dark chest of wonders Bardzo piękna, klimatyczna piosenka i jeszcze te klawisze hmmm
There are only two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle
Deine Lakaien- Acoustic (cały album) To niby tylko wokal i pianino. Tylko, że to pianino jest cudowne- w jednej chwili muzyka jest niesamowicie "liryczna", w drugiej- szybka i agresywna, ale cały czas to jeden instrument. Natomiast wokal- niektórzy moze nazwą go wyciem, ale dla mnie jest to wręcz eksplozja emocji
Jeśli nie potrafisz latać, biegnij. Jeśli nie potrafisz biegać, chodź. Jeśli nie potrafisz chodzić, czołgaj się. Cokolwiek jednak robisz, poruszaj się do przodu.
-
Idąc w ślady Ivetty... A potem - Nightwish - Stargazers
A Turin Turambar Turun Ambartanen!
Guano Apes - "Don't give me names" a potem "Walking on a thin line" Sandra rządzi Oczywiście póki co tymczasowo
Dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota. Choć nie jestem pewien, co do wszechświata
Sweet Noise - "Gdzie jesteś", "Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz" i "Skurwiel"- bardzo dobre kawałki, polecam, mają swoje przesłanie.
I have noticed even people who claim everything is predestined, and that we can do nothing to change it, look before they cross the road
Read more at https://www.brainyquote.com/authors/ste ... ing-quotes
Read more at https://www.brainyquote.com/authors/ste ... ing-quotes
Within Temptation-Grace...zespół mówi sam za siebie
Statek stojący w porcie jest bezpieczny, ale nie po to buduje się statki, by stały w portach
A ja po raz kolejny odpalilem i delektuje sie sluchaniem i ogladaniem koncertu Java Island - jest kapitalny, a pozniej poogladam sobie dvd z bonusami i poslucham komentarzy Sharon i Roberta wyglaszanych podczas krecenia kamerka Moj ulubiony kawalek video z dvd 2 to to moment, w ktorym Robert odciaga za reke Sharon z kranca sceny, gzie w chwile pozniej odpalono plomienie z miotacza, mial facet refleks inaczej niezle przypaliloby nasza kochana Sharon Pozdro
It is never too late to be what you might have been
-
-
Within Temptation- "Mother Earth"- super and the rest is silence
Sukces jest najgłośniejszym mówcą świata
Varius Manx - Pocałuj Noc (Do Ciebie) coś mnie od wczoraj wzięło na wspominki piosenek, które kiedyś grałam na gitarze
-
Epica - Cry for the moon - właśnie rozpoczynam poznawanie tego zespołu i na razie jest całkiem dobrze
Aquĭla non captat muscas
-
WT - Run Chyba wole Overcome... Ale piosenka zla nie jest A zaraz wlacze sobie (czwarty raz dzisiaj ) Tristania - Angina Troche dziwnaczny growl (znaczy: rzadko slysze cos podobnego), ale "wycie" tej pani jest przepiekne. I jeszcze te polaczenie gitar i skrzypiec...
I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work
Delight - Od nowa... A jednak...coś z tego będzie
Dobro jest dobrem, nawet gdy nikt go nie czyni. Zło jest złem, nawet gdy wszyscy je czynią
-
Nirvana - Smeels Like Teen Spirit ... kto tego nie zna...
Jeśli idziesz przez piekło, nie zatrzymuj się
-
Behemoth "Decade of Therion" (uwielbiam to, jak zresztą większą część ich twórczości!!!)
You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth.
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth.
Amanda Lear - Tomorrow Amanda Lear - Enigma (Give a bit of mm to me) Within Temptation - Jillian* Within Temptation - Forsaken* Nightwish - Wish I had an angel Nightwish - Stargazers* Nightwish - Kinslayer* Nightwish - Fantas Mic* * ostatnio moje ukochane z najbardziej ukochanych
Dopamine Addicted
A u mnie w tej chwili nadszedl czas na Lacuna Coil - "Heaven`a A Lie" oraz "Swamped" a pozniej poleci pare kawalkow Leaves` Eyes. Natomiast na pozny wieczor przygotowalem sobie "Enter" i bedzie cudnie
Statek stojący w porcie jest bezpieczny, ale nie po to buduje się statki, by stały w portach