Alkohol i inne uzależnienia

Inne pogaduszki
Awatar użytkownika
Leriel

Re: Alkohol i inne uzależnienia

Post autor: Leriel » wt gru 15, 2020 5:41 am

Ja Coli nie pije, jedynie to na jakiś imprezach ale też rzadko(ostatnio na sylwestra)nie przepadam za nią, sama chemia za to uwielbiam Kubusie, Smakusie. Pysie itp. Bardzo dobre i zdrowe
Istnieją dwa sposoby na łatwe prześliźnięcie się przez życie: wierzyć we wszystko lub wątpić we wszystko. Oba chronią nas przed samodzielnym myśleniem

Awatar użytkownika
Pudliszki

Post autor: Pudliszki » wt gru 15, 2020 7:30 am

Chciałem powiedzieć, że na początku był Kubuś a Pysie i Samkusie to naśladownictwo i mało oryginalna konkurencja KUBUŚ RULEZ !
It is never too late to be what you might have been

Awatar użytkownika
Havelock

Post autor: Havelock » wt gru 15, 2020 8:12 am

Bleee... wystarczy zwykła woda mineralna -> gazowana oczywiście i z lodem. Nie jakieś tam kole, kubusie czy inne mirindy...
Śpiewaj jakby nikt nie słuchał. Kochaj jakby nikt nigdy Cię nie zranił. Tańcz jakby nikt nie patrzył. I żyj tak jakby to było niebo na ziemi

Awatar użytkownika
Piasek

Post autor: Piasek » wt gru 15, 2020 8:36 am

Bluźnisz porównując Mirindę do Kubusia !!! Wszystkie te słodkie gazowane soki zostawiają niedobry smak w ustach...
Życie nie jest sprawiedliwe i być może to dobra wiadomość dla większości z nas

Awatar użytkownika
Iskrena

Post autor: Iskrena » wt gru 15, 2020 8:56 am

najlepsze są soczki Tarczyn wiśniowo-jabłkowe:mrgreen: , ale niestety osoby uzależnione skazane są na wieczne zadłużenie
Dopamine Addicted

Awatar użytkownika
Hawking

Post autor: Hawking » wt gru 15, 2020 9:30 am

Ja z soków najbardziej lubie Tymbarki. Bardzo dobre są i te teksty na kapslach
I have noticed even people who claim everything is predestined, and that we can do nothing to change it, look before they cross the road
Read more at https://www.brainyquote.com/authors/ste ... ing-quotes

Awatar użytkownika
Iskrena

Post autor: Iskrena » wt gru 15, 2020 10:09 am

na Tarczynach też są teksy na zakrętkach:)
Dopamine Addicted

Awatar użytkownika
Turin Turambar

Post autor: Turin Turambar » wt gru 15, 2020 10:42 am

te kapsle zakrętki to durny pomysł, nie pozwala przechować napoju na puźniej trezba wypić i wyrzucić bo się puźniej człowiek pozalewa
A Turin Turambar Turun Ambartanen!

Awatar użytkownika
Rincewind1

Post autor: Rincewind1 » wt gru 15, 2020 11:23 am

... I właśnie dlatego nie pijam tymbarków ani puszek (co innego piwo w puszce... ) Ale i z Kubusiami niałam niemiłe przygody... a szczególnie moje ksiązki i plecak
Aquĭla non captat muscas

Awatar użytkownika
Havelock

Post autor: Havelock » wt gru 15, 2020 12:39 pm

Ja wylałem kiedyś kubusia na głowę mojemu rektorowi i jego asystentce, ale to długa i traumatyczna historia
Śpiewaj jakby nikt nie słuchał. Kochaj jakby nikt nigdy Cię nie zranił. Tańcz jakby nikt nie patrzył. I żyj tak jakby to było niebo na ziemi

Awatar użytkownika
Pudliszki

Post autor: Pudliszki » wt gru 15, 2020 2:53 pm

I to ze wszystkimi szczegółami!!!!!!!!!!! Rektor z kubusiem na głowie to naprawde żadki widok!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Sylfil

Post autor: Sylfil » wt gru 15, 2020 4:52 pm

A ja też lubięTymbark -> najbardziej ten w plastikowje butelce. Kupujesz, otwierasz, pijesz zakręcasz!! I problem z głowy ! A kubusie -> no cóz... nie lubięmarchewki więc w 99% odpadają... zostają tylko bananowe, a za bananami też bnie bardzo przepadam...
Życie jest jak jazda na rowerze. Żeby utrzymać równowagę, musisz być w ciągłym ruchu

Awatar użytkownika
Blizbor

Post autor: Blizbor » wt gru 15, 2020 6:11 pm

Kapsle w tymbarkach mnie skutecznie do nich zniechęciły... dlatego ich nie pijam... choc są calkiem dobre, szczegolnie jabłkowo- miętowe.Osobiście uważam szklane butelki za lepsze (m. in. dla środowiska), ale plastikowe za funkcjonalniejsze.
Etiám sanáto vúlnĕre, cícatríx manét

Awatar użytkownika
Leriel

Post autor: Leriel » wt gru 15, 2020 7:48 pm

Ja lubie tymbarki o samaki katus limonka i coś tam jeszcze limitowana edycja, takie zielone, dawno go nie widziałam, szkoda dobry był...
Istnieją dwa sposoby na łatwe prześliźnięcie się przez życie: wierzyć we wszystko lub wątpić we wszystko. Oba chronią nas przed samodzielnym myśleniem

Awatar użytkownika
Dopamine Addicted

Post autor: Dopamine Addicted » wt gru 15, 2020 10:53 pm

tam się nie zapuszczam, to mielecka nowa huta dobra
I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work

Awatar użytkownika
Vahnal

Post autor: Vahnal » wt gru 15, 2020 11:47 pm

Ha ha ale wymyślili chwyt marketingowy, limitowana edycja, no nie mogę czego to znie zrobią żeby człowieka skusić. No ale ważne że jest smaczne
Amor tussisque non celantur

Awatar użytkownika
Blizbor

Post autor: Blizbor » śr gru 16, 2020 3:27 am

To nie tyle ciekawe ile oczywiste, Malibu. A teraz popatrzyłem na ankietę -> chyba jako jedyna ma aż 32 głosy... to dopiero interesujące
Etiám sanáto vúlnĕre, cícatríx manét

Awatar użytkownika
Super Girl

Post autor: Super Girl » śr gru 16, 2020 4:55 am

juz 33
Be the change that you wish to see in the world

Awatar użytkownika
Lutomir

Post autor: Lutomir » śr gru 16, 2020 5:50 am

Specjalny prezent dla palaczy wrażliwych prosimy o nieklikanie
Be yourself; everyone else is already taken.

Awatar użytkownika
Lutomir

Post autor: Lutomir » śr gru 16, 2020 7:23 am

Wcale nie zakładam, ze to palacza ruszy. Ale moze niepalącego...
Be yourself; everyone else is already taken.

Awatar użytkownika
Pudliszki

Post autor: Pudliszki » śr gru 16, 2020 8:48 am

wybacz, mój bład ...

kreska_pod_kreska

Post autor: kreska_pod_kreska » wt paź 25, 2022 1:36 pm

Cześć. Uzależnienia to właśnie mój konik, byłby ktoś zainteresowany lekturą, gdybym napisała o tym artykuł na https://www.health-info.com.pl/? Na pewno nie będą to suche fakty, bardziej interesuje mnie historia stojąca za osobami walczącymi z nałogiem.

Awatar użytkownika
Tavin

Post autor: Tavin » śr paź 26, 2022 8:59 am

Może...
The man who is swimming against the stream knows the strength of it.

FrankJScott

Cool Business Asset Planning Info

Post autor: FrankJScott » śr cze 18, 2025 6:17 pm

In reply to the lady inquiring about banking companies in usa, united bank online, trustco bank login, the best bank for investment, bank of missouri loans, first bank personal loan, park online banking, financial services companies, banking services, trust savings account, I highly suggest this right here on business portfolio planning info or the best private banks, financial services companies in usa, trust and loan, capital 1 financial, best mn banks, a financial institution, banks west palm beach, banks here, create own bank, best full service banks, bearing in mind this additional hints about business portfolio planning forum not to mention banks in brevard county florida, future of digital banking pdf, people's bank online banking, best banks for me, bank of the west reviews, trust bank loan, investment banks in usa, peoples security bank and trust online banking, open banking in the us, best bank to put your money in, which is worth considering with this see page for Business Wealth Planning blog which is also great. Also, have a look at this updated business trust planning info and don't forget top investment bank, the best bank to use, financial products, first jacksonville bank and trust, high paying banks, us bank mortgage, first bank texas customer service, river bank near me, customers bank check verification, us bank net banking, and don't forget this that guy on business trust management site and don't forget first national bank and trust login, trust account interest rates, us bank trust mortgage, money companies, trustco cd, continued about bearing in mind money in bank account, all banks us, best investment banking companies, all about investment banking, best bank for customers, for good measure. Check more @ Best Bank Account In Palm Beach Fl Guide 11b9e8d

FrankJScott

New AI Stock Analysis Platform Blog

Post autor: FrankJScott » pt cze 20, 2025 9:29 pm

To the lady talking about free stock forecast tool, cheap ai companies to invest in, ai stock picking software, ai stock price, artificial intelligence shares, best free site for stock analysis, ai stock analysis software, best free stock research app, free stock advice, best stock pick, I highly suggest this weblink for AI stock picking platform blog or best stock market tools, ai stocks nasdaq, ai chat gpt stock, best artificial intelligence stocks, free ai stock prediction software, best stock market analysis, free stock analyzer, predict stock price, best new ai stocks, stock picker app, on top of this read this for AI stock investing platform details as well as ai tech companies stock, ai stock screener, ai stock review, website that tells you when to buy and sell stocks, stock data analysis, best ai investing apps, best free stock information websites, ai on stock market, best website for us stock analysis, stock trading advice, on top of this helpful resources on AI stock analysis platform blog which is also great. Also, have a look at this continued about AI stock trading platform info which is worth considering with openai buy shares, stock market help, best stock research websites free, ai to pick stocks, free stock reports, ai stock trading software, best ai software stocks, chat gpt shares, stock prediction bot, ai for share trading, which is worth considering with this continued about AI stock analysis platform tips as well as best investments in ai, best trading app for technical analysis, ai trading software reviews, openai stock, ai technology shares, what google did to me about not to mention ai system for stock trading, stock forecast ai, best website for analyzing stocks, website stock market, best tool for stock market analysis, for good measure. Check more @ Best Business Wealth Planning Website 7fae676

ODPOWIEDZ