Alkohol i inne uzależnienia
Re: Alkohol i inne uzależnienia
Widać szczególnie po tym temacie
Życie jest jak jazda na rowerze. Żeby utrzymać równowagę, musisz być w ciągłym ruchu
-
napiłbym sie piwa ale w lodowce pusto,sklepy już pozamykane a na stajce to mi się niechce iść
I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work
Ja tam ostatnio, znaczy dziś, zrobiłam zapasy, zaraz po tym jak wróciłam od rodziców i teraz sobie piję zapraszam chętnych
Istnieją dwa sposoby na łatwe prześliźnięcie się przez życie: wierzyć we wszystko lub wątpić we wszystko. Oba chronią nas przed samodzielnym myśleniem
no ja mam ochote napic się piwa ale do krakowa to za daleko
Damnant, quod non intellĕgunt
zawsze możemy się tak umówić, że ja przekarzę piwo panu konduktorowi w pociągu na dworcu w Krakowie a Ty je odbierzesz od niego w Wawie
Życie jest jak jazda na rowerze. Żeby utrzymać równowagę, musisz być w ciągłym ruchu
-
a co bedzie jak wypija piwo i bede czekał na darmo ?
Sukces jest najgłośniejszym mówcą świata
tak zapakuję, że nie będą wiedzieli co to jest, niech Cię o to głowa nie boli.
Nie licz dni, spraw by dni się liczyły
głowa to mnie mzoe bedzie bolec jak wypije piwa które mi dasz, zalezy ile ich tam bedzie
W życiu nie chodzi o to, by siebie odnaleźć. W życiu chodzi o to, aby siebie samego stworzyć.
co do ilości to myślę, że się dogadamy, żeby było w sam raz
Jeśli idziesz przez piekło, nie zatrzymuj się
-
ciekaw jestem ile masz na mysli piw piszac w sam raz
Aquĭla non captat muscas
to już tylko Ty możesz okreśłić, byle w granicach studenckiego portela a nie możliwości picia, ile piw
Be yourself; everyone else is already taken.
mi tam wystarczy królewskie albo zubr, one nie sa drogie
Amor tussisque non celantur
A mówią że od przybytku głowa nie boli, a moja głowa się na mnie obraziła po wczorajszej nocy i ciągle mi przypomina że picie alkoholi różnego rodzaju w jedną nie jest dobrym pomysłem:) Drink katyńśki: butelke wiśniówki zmieszać z butelką szampana, pić mocno schodzone i zaopatzyć się w srodki przeciwbólowe
Dobro jest dobrem, nawet gdy nikt go nie czyni. Zło jest złem, nawet gdy wszyscy je czynią
-
ciekawy przepis A co bedzie jak podgrzejemy? Albo kiślu dodamy (tu juz odpowiedź tylko jedna- breja )
You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth.
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth.
a ja wczoraj tylko 4 piwka LESIE obaliłęm . . . oddałem się tańcom w rytm przepięknych ballad WT, NW, AF . . .
There are only two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle
-
moi kumple ostatnio si schlali i wpadlo im do glowy ze beda probowali zgniesc kapsel od piwa, pocharateli sobie rece i zalali podloge krwia, szkoda ze mnie przy tym niebylo
A Turin Turambar Turun Ambartanen!
Obserwujac pijanych można: a) się pośmiać b) stracić wiare w ludzi Oczywiscie pod warunkiem, że samemu sie nie pilo...
Festīna lente!
No, dzisiaj sobota, za oknem snieg, więc czas może na jakieś zimne piwko?? LECH . . . PREMIUM . . . łyk, za łykiem . . . i życie jest piekne . . .
Dopamine Addicted
żimne piwko na k=taką pogodę? może raczej grzane wino?
Etiám sanáto vúlnĕre, cícatríx manét
nieee . . . już drugie leci . . . i połowa paczki . . . starych niema Menkaure charcuje
Śpiewaj jakby nikt nie słuchał. Kochaj jakby nikt nigdy Cię nie zranił. Tańcz jakby nikt nie patrzył. I żyj tak jakby to było niebo na ziemi
-
no mnie to ostatnio czesto ssie do piwa i zamiast na wyklady ostatnio wyciagnalem kumpli na piwo a potam na zajecia
Be the change that you wish to see in the world
Ja na piwko dzisiaj po wykładzikach, Mieliśmy iść do baru niedaleko dworca, ale kolega nas zaprosił do swojego mieszkanka bo taniej i wogóle, jkoś sie tak zasiedzieliśmy a potem biegiem na autobus miejski żeby na PKS zdąrzyć i na to i na to w ostatniej chwili i nie zdążyłem z totalety skorzystać i tylko sobie pomyście vo mogłem czyć po 1,5 piwa przez ponad 2 godziny w autobusie
Życie nie jest sprawiedliwe i być może to dobra wiadomość dla większości z nas
Wiesz co stary... ty mi sie coraz bardziej podobasz. Musimy sie kiedys spotkać i obalic kilka sześciopaków
Gold has no caste
noo -> wiesz, nic nie stoi na przeszkodzie i dlaczego mówisz o 6-pakach, a nie op 24-pakach ?? i też kilka sztuk ?? oczywiście do tego jeszcze kilka petków i to się nazywa impreza!!
Jeśli nie potrafisz latać, biegnij. Jeśli nie potrafisz biegać, chodź. Jeśli nie potrafisz chodzić, czołgaj się. Cokolwiek jednak robisz, poruszaj się do przodu.
Pozdrawiam. Poniedziałek po weekendzie to straszne przezycie ... Na szczęście sąsiad ratuje mnie w potrzebie ... Więc teraz przy dobrej muzie ... się rozlużniamy...
Dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota. Choć nie jestem pewien, co do wszechświata