Czego teraz słuchasz
Re: Czego teraz słuchasz III
Theatre of Tragedy - A Hamlet for a Slothful Vvassal stratovarius - glory of the world
Dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota. Choć nie jestem pewien, co do wszechświata
Nightwish - wish i had an angel
Be yourself; everyone else is already taken.
-
Re: Czego teraz słuchasz V
After Forever i Delain - sample ze stronki zespolu (szkoda ze poki co tylko sample), kroi sie plyta z niezlym kawalkiem muzyki, czy u Westerholtow to rodzinne czy jak ?
Aquĭla non captat muscas
Re: Czego teraz słuchasz IV
Właśnie ta końcówka w tym utworze wcale mi sie nie podoba. Nightwish - "Wishmaster" Piosenka działajaca na mnie pobudzająco. Od razu mam więcej energii do działania
Damnant, quod non intellĕgunt
Bob Sinclar - Love Generation uwielbiam to od razu zaprzepaszczona impreza zaczyna mnie przysłowiowe gó**o obchodzić
Statek stojący w porcie jest bezpieczny, ale nie po to buduje się statki, by stały w portach
Blind Guardian- To France (Mike Oldfield cover) Miłe, ale Hansi to nie Meggie Reilly. Przyzwoicie nagrany cover świetnej piosenki.
Dopamine Addicted
Within Temptation - Candles Nie przepadam za growlingiem ale tu bardzo mi się podoba
Życie nie jest sprawiedliwe i być może to dobra wiadomość dla większości z nas
-
Magda Modra - Ready To Fly MATKO! Taki kicz! Siostra słucha... Głośno... Nawet bardzo. Więc jaki ja mam wybór?
Be the change that you wish to see in the world
Behemoth - Zo Kia Cultus Według mnie najlepszy utwór na płycie Zo Kia Cultus. Długi jak na Behemotha (ponad pięć minut).Świetna perkusja na początku (jak i w całym utworze), ładna melodia i oczywiście świetny wokal Nergala.
Istnieją dwa sposoby na łatwe prześliźnięcie się przez życie: wierzyć we wszystko lub wątpić we wszystko. Oba chronią nas przed samodzielnym myśleniem
The Birthday Massacre: LoversEnd Odkąd usłyszałam ich wersję "The Neverending story", zakochałam się. Całkowicie:) wild
Jeśli nie potrafisz latać, biegnij. Jeśli nie potrafisz biegać, chodź. Jeśli nie potrafisz chodzić, czołgaj się. Cokolwiek jednak robisz, poruszaj się do przodu.
Herjalf - Nothern Wind słyszę ją po raz pierwszy... tak ogólnie piosenka w porządku tylko ta perkusja z keyboardu... błeee...
Dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota. Choć nie jestem pewien, co do wszechświata
A ja Ich 3 - Slask jest w niebie. Nawet ladnie im to wyszlo, ale raczej nie chcialabym miec na cd, bo jednak troche smutne...
Blind Guardian - Somewhere Far Beyond (piosenka) Niezłe... ale możnaby było troche zwolnić z tymi gitarami
Etiám sanáto vúlnĕre, cícatríx manét
Ulver- Ord Piosenka jest strasznie dluga, ma cale 17 sekund Ale panom z Ulvera wyszlo to pieknie. Calosc to dwie linie wokalu- jeden mruczy cos w tle, drugi spiewa po norwesku, co powoduje, ze piosenka brzmi jeszcze ciekawiej (norweski brzmi bardzo ladnie). Bardzo mi sie podoba.
Within Temptation - Pearls of light Within Temptation - Enter Within Temptation - Restless
Istnieją dwa sposoby na łatwe prześliźnięcie się przez życie: wierzyć we wszystko lub wątpić we wszystko. Oba chronią nas przed samodzielnym myśleniem
Queen - Greatest Hits II (cała płyta)
Życie jest jak jazda na rowerze. Żeby utrzymać równowagę, musisz być w ciągłym ruchu
Within Temptation - World OF Make Believe... przepiękny utwó... nie wiem dlaczego tak obrywa w głosowaniu... przepiękne wejście, klimat kojarzy mi się z cudownie cudownym THE DANCE... istna perełka... Nightwish - Where were you last night ? odnosze wrażenie, że to swego rodzaju plagiat utworu Bonnie Tyler - If you were a woman
-
Ensfierum - Dragonheads oraz Finnish Medley... cud miód i orzeszki chłopaki z zespólu postarali sie aby to jakoś brzmiało... co tu mówić idealne połącenie folku z metalem no i jeszcze te wokale... ahhhhhh
I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work
-
O.S.T Kill Bill vol 1 - Bang Bang O.S.T Kill Bill vol 1 - Twisted Nerve O.S.T Kill Bill vol 1 - The Lonely Shepherd
Sukces jest najgłośniejszym mówcą świata
Lacuna Coil - "Cold Heritage" Zastanwiam się, ilu jeszcze dobrych kwałków nie znam... Bo ten zdecydowanie dobry jest
Gold has no caste
lecialo moonspell - wolfheart ale siora musiala ogladac jakis tepy film w tv i kazala wylaczyc, ale teraz juz jej nie ma, wiec wlasciwie czemu jeszcze nie wlaczylem znowu????
Closterkeller- Władza
-
After forever-Beyond me Świetny kawałek no i z Sharon
A Turin Turambar Turun Ambartanen!
-
Epica - Run for a fall Czy ta ballada nie jest wspaniala? No powiedzcie...
Be the change that you wish to see in the world