Czego teraz słuchasz
Re: Czego teraz słuchasz V
The Cranberries- Forever Live, właśnie słucham Dreams wild
Gold has no caste
WT - Caged Kto by pomyślał, że WT mnie tak wciągnie...
Damnant, quod non intellĕgunt
Deine Lakaien- Don't wake me up wild
Istnieją dwa sposoby na łatwe prześliźnięcie się przez życie: wierzyć we wszystko lub wątpić we wszystko. Oba chronią nas przed samodzielnym myśleniem
Re: Czego teraz słuchasz IV
Ludwig van Beethoven- VI Symfonia F-dur „Pastoralna” op. 68 Właczyłem radio, akurat to leciało. I zostało Ładna rzecz.
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.
Edguy - Wash away the Poison, King of fools Przyznam szczerze, że coraz bardziej ten zespół mi sie podoba...
Dobro jest dobrem, nawet gdy nikt go nie czyni. Zło jest złem, nawet gdy wszyscy je czynią
Re: Czego teraz słuchasz III
WT - Angels WT - Jilian WT - Stand my ground
Nie licz dni, spraw by dni się liczyły
WT - Silent Force... jakos mnie tak tknelo, dawno nie sluchalem tego, a juz prawie zapomnialem jaki to genialny album
Myslovitz - "Acidland" - jakoś tak pociesza, no i "Alexander"- takie wprost na dziś...
W życiu nie chodzi o to, by siebie odnaleźć. W życiu chodzi o to, aby siebie samego stworzyć.
Behemoth - "Horns ov Baphometh"... (Tak w ogóle to idzie cała "Zos Kia Cultus") wyjatkowy wokal Nergala... ta muzyka...ech...odlatuje!!!
Jeśli idziesz przez piekło, nie zatrzymuj się
Rhapsody Unholy Warcry Treion - Lemuria Ayreon - Day Sixteen : Loser
Życie nie jest sprawiedliwe i być może to dobra wiadomość dla większości z nas
Tori Amos- "'97 Bonnie & Clyde"- to, co zrobiła z tym kawałkiem, to po prostu majstersztyk. wild
Dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota. Choć nie jestem pewien, co do wszechświata
Katie Melua - I cried for you Uwielbiam moment, gdy Katie śpiewa: Without you now I see, How fragile the world can be And I know you've gone away But in my heart you'll always stay to "stay" jest wyśpiewane wprost genialnie...
Dopamine Addicted
-
Epica - the phanton agony (całość) coż jest tu kilka takich perele, że maxymalne nalodowanie churami i niedistatek wokalistki w niektorych utworach mozna wybczyć (chodzi o to, że spiewa tyle, co na goscinnej plycie)
A Turin Turambar Turun Ambartanen!
-
Manic Street Preachers - The love of Richard Nixon Natasha Bedingfield - Unwritten
I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work
Midnattsol - Another Returm Bardzo to lubie
Istnieją dwa sposoby na łatwe prześliźnięcie się przez życie: wierzyć we wszystko lub wątpić we wszystko. Oba chronią nas przed samodzielnym myśleniem
-
Nightwish - Where were you last night - słucham tego pierwszy raz - thx to Eline
A Turin Turambar Turun Ambartanen!
U mnie nadal The Birthday Massacre plus: The String Quartet Tribute to System of a Down, The Cure, Iron Maiden, Pearl Jam - świetne!! Plus:Aemen feat. Sharon- Time Ayeron feat. Sharon- Isis and Osiris, Amazing Flight, Tunnel of Light, The Garden of Emotions, Cosmic Fusion Orphanage feat. Sharon- Behold! After Forever feat. Sharon- Beyond me Avantasia feat. Sharon- Farewell, Into the Unknown wild
Dzieki za przypomnienie. Poza tym: Ayreon- Love Mike Oldfield & Maggie Reilly - Everytime We Touch
Etiám sanáto vúlnĕre, cícatríx manét
November Rain i Don't cry Gunsów Hm... jedne z najpiękniejszych ballad. Po prostu rozpływam się za każdym razem. Wszystko w nich jest piękne - melodia, wokal, słowa, klimat.
Nie licz dni, spraw by dni się liczyły
Własnie słucham nowej płyty Liv Kristine- Enter my religion. Całkiem miła. wild
Dopamine Addicted
widzę, że ktoś zaopatrzył się w Rare & feats... u mnie leci całą płyta Mother Earth WIthinów muzyka tej płyty to prawdziwe dzieło... szkoda, ze przy TSF tak spadli...
Era - Ameno WT - ME NW - Nemo Rhapsody - Unholy Warcry Artrosis - Morfeusz
Amor tussisque non celantur
Czytałam recezje, nieźle ją zjechali..ale terez sama nie wiem...warto sięgnoć??
-
O tych zespołach powiedziała mi jedna forumowiczka z forum Delighta, która mieszka w Holandii i pisze książki o 'gotyckich' wokalistkach:)no to z ciekawości zaopatrzyłam się w owe piosenki, ale zbyt wysokich lotów to one nie są- w każdym razie niektóre. wild
Sukces jest najgłośniejszym mówcą świata