Cokolwiek... część I
-
Re: Cokolwiek... część I
#$@#%@ egzamin... Co prawda z humanistycznego byłem zwolniony, ale niektore pytania na mat. przyr mnie dobiły... I jeszcze moja glupota (żeby zamiast objętosci policzyć pole )... Pytania niektóre były z kosmosu wzięte (coś tam sie popisało) I jeszcze brawa dla niektórych "wspaniałych" nauczycieli
A Turin Turambar Turun Ambartanen!
Hm... a jakim sposobem 34 i 37 to 123??? Ja miałam 75 %
Etiám sanáto vúlnĕre, cícatríx manét
Doliczył jeszcze punkty za swiadetctwo
Dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota. Choć nie jestem pewien, co do wszechświata
hehe, jasne Nie ma tak dobrze
There are only two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle
34+37+świadectwo+punkty z przedmiotów=123 A dodawać to ja jeszce umiem
Śpiewaj jakby nikt nie słuchał. Kochaj jakby nikt nigdy Cię nie zranił. Tańcz jakby nikt nie patrzył. I żyj tak jakby to było niebo na ziemi
Tylko każde liczeum może mieć swój przelicznik ocen ze świadectwa i może brać wybrane przedmioty pod uwagę Więc raczej nie ma sensu takie zliczanie wszystkiego. Mylę się?
Amor tussisque non celantur
-
No właśnie tak mi wyszło biorąc pod uwagę kryterium oceniania w moim LO
Be the change that you wish to see in the world
ja miałem 35 z humana i 40 z mat-przyr = 75% a razem z punktami wyszło 120. ale to było daaawno... teraz znów trzeba będzie liczyć pkty ...
Damnant, quod non intellĕgunt
Moje pkt. hmmm... 34 z humana i 35 z matmy...Razem miałem 134 ok. Ale dostałem się do tego liceum do którego chciałem
Jeśli nie potrafisz latać, biegnij. Jeśli nie potrafisz biegać, chodź. Jeśli nie potrafisz chodzić, czołgaj się. Cokolwiek jednak robisz, poruszaj się do przodu.
Ja mam na razie 50 z humana, a mat. przyr- moze ze 40 będzie....
Be yourself; everyone else is already taken.
Skromnie powiedziane 90 pkt + pewnie ze 60 reszty
Statek stojący w porcie jest bezpieczny, ale nie po to buduje się statki, by stały w portach
Malibu, pewnie dzięki olimpiadie jakiejś zostałeś zwolniony? Gratulacje.
Jeśli idziesz przez piekło, nie zatrzymuj się
ja w gim nawet się za olimpiady nie brałam, w sumie miałam 156 punktów za to teraźniejsze wakacje mam zamiar spędzić na przygotowaniach do olimpiady z WOS-u ...
Damnant, quod non intellĕgunt
-
Dzięki Ta olimpiadka to była historia (mocnao siezdziwilem jak sie dowiedziałem o sukcesie). A z olimpiadami sie warto bawić. Nic nie tracisz, a mozesz sporo zyskać
Sukces jest najgłośniejszym mówcą świata
ogłaszam zatem protest przeciwko organizowaniu olimpiad!!!!!
Festīna lente!
Ogłaszaj sobie, ogłaszaj i tak nic nie wskórasz
Amor tussisque non celantur
mój Egipski lud zgodził się... wolą się zachwycać "żuczkami gówniaczkami"* niż siedzieć godzinami w ksiązkach... poza tym nie mają na nie kasy bo "żyją z zasiłków dla bezrobotnych"* *made by doom
Istnieją dwa sposoby na łatwe prześliźnięcie się przez życie: wierzyć we wszystko lub wątpić we wszystko. Oba chronią nas przed samodzielnym myśleniem
Widać że egipski lud żyje w dostatkach
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.
-
-
Ja przed tą ksiazkami siedziałem może 5 godzin i jeszcze 50 z nauczycielka W Egipcie mozesz sobie protestować, ale nie u nas
I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work
hehe, przypomina mi to obrady Sejmu RP zaraz zakrzyczą - MENKAURE MUSI ODEJŚĆ
I have noticed even people who claim everything is predestined, and that we can do nothing to change it, look before they cross the road
Read more at https://www.brainyquote.com/authors/ste ... ing-quotes
Read more at https://www.brainyquote.com/authors/ste ... ing-quotes
Hmmm, być może Egiptowi potrzebny jest nowy władca
Jeśli nie potrafisz latać, biegnij. Jeśli nie potrafisz biegać, chodź. Jeśli nie potrafisz chodzić, czołgaj się. Cokolwiek jednak robisz, poruszaj się do przodu.
podnosisz rękę na boskiego faraona - Menkaurego IV Dynastii!! !! Niech Ozyrys i wielki Amon ci wybaczą...
Festīna lente!
Myśle że mi wybaczą Nie bulwersuj sie tak o wielki faraonie, ja tylko sugeruje
There are only two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle
Czasem i Amon moze uznać, że si enie sprawdzasz Wiec bądź grzeczny faraonku Ale na razie sobie panuj
Etiám sanáto vúlnĕre, cícatríx manét