Czego teraz słuchasz
Re: Czego teraz słuchasz III
Czesław Niemen -> Dziwny jest ten świat Nightwish - Over the hills and far away Nightwish - FantasMic Nightwish - Pharaoh sails to Orion NIghtwish - Stargazers Within Temptation - Restless Within Temptation - The Dance Within Temptation - Ice Queen Within Temptation - MOther Earth Within Temptation - Deciever of fools Within Temptation - Jillian Within Temptation - Memories After Forever - Leaden Legacy After Forever - Follow in the cry After Forever - Semblance of confusion
Jeśli nie potrafisz latać, biegnij. Jeśli nie potrafisz biegać, chodź. Jeśli nie potrafisz chodzić, czołgaj się. Cokolwiek jednak robisz, poruszaj się do przodu.
-
WT - "Jillian (I'd Give My Heart)"
Be the change that you wish to see in the world
Re: Czego teraz słuchasz IV
Bjork- Pluto Nie znam tworczosći tej islandzkiej wokalistki, ta piosenka dostała sie w moje ręce poprzez jedno z forów. Ktos pisał, że kiedy tego słucha, rodzina chce go wydziedziczyć. Zadziałała moja ciekawośc, sciagnąłem i . Bjork sie straszliwie drze (dla przykładu- Tarja w Devil & The Deep Dark Ocean sie nie umywa), ale to darcie nie jest pozbawione swoistego uroku.
It is never too late to be what you might have been
Delight- Forgive me; Wasting Love The Birthday Massacre- Violet The String Quartet Tribute to System of a Down Helium Vola- Omnis mundi creatura wild
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.
Re: Czego teraz słuchasz V
Ayreon - Day Twenty: Confrontation Podoba mi się taka wersja Ayreona Spodziewałem się czegoś kompletnie innego po usłyszeniu Into the Electric Castle.
Amor tussisque non celantur
Epica - Sensorium
I have noticed even people who claim everything is predestined, and that we can do nothing to change it, look before they cross the road
Read more at https://www.brainyquote.com/authors/ste ... ing-quotes
-
After Forever - Come wiecie co o tym sądzę, więc chyba komentarz jest zbędny
Within Temptation-Destroyed, Overcome, Say My Name, Deep Within, Hills of Myst jakieś inne piosenki nawet nie jestem pewna czy to WT wszystko. Epica-Solitary Ground, Sensorium ostatnio mi sie spodobala Epica. Chyba jeszcze posciagam :]
W życiu nie chodzi o to, by siebie odnaleźć. W życiu chodzi o to, aby siebie samego stworzyć.
Hills of Myst nie ma takiej piosenki WT (wystarczy sprawdzić na spisie piosenek) Ja słucham teraz Strapping Young Lad - Alien (cała płyta).Bardzo ciekawy zespół i bardzo dobra płyta
Jeśli nie potrafisz latać, biegnij. Jeśli nie potrafisz biegać, chodź. Jeśli nie potrafisz chodzić, czołgaj się. Cokolwiek jednak robisz, poruszaj się do przodu.
TSF (tak po cichutku bo goście w domu i mi mamusia nie pozwoliła pić )
Istnieją dwa sposoby na łatwe prześliźnięcie się przez życie: wierzyć we wszystko lub wątpić we wszystko. Oba chronią nas przed samodzielnym myśleniem
Ciekawe ghotyckie tekkno. Deine Lakaien- Vivre Ostatnio coraz bardziej podoba mi sie muzyka tego duetu. Świetny głos wokalisty, skrzypce i delikatna, praktycznie niesłyszalna elektronika daja świetne wrazenie.
Życie jest jak jazda na rowerze. Żeby utrzymać równowagę, musisz być w ciągłym ruchu
After Forever - "Come" Przekonuje sie do tego utworu powoli. Szczegółowe sprawozdanie z osłuchowania się z ta piosenka - w temacie o AF A teraz właśnie zaczyna się The Rasmus - "No fear" Podoba mi się, takie typowo razmusowskie
Tak myślałam, że nie wszystkie są ich. Ale Overcome i Destroyed bardzo ładne
-
też słucham właśnie AF - Coma kto wie może zaraże sie i ich muzyką fani AF moga polecić jakieś dobre kawałki coby sie mozna obsluchac (w temacie o AF of kors )
You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth.
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth.
-
Artrosis - Koncert w Trójce Najlepsze utwory, niezwykły klimat, nastrój, piękne piosenki, cudowne teksty... delikatne i pachnące.
A Turin Turambar Turun Ambartanen!
WT - TSF(przeciwnie do poprzednika bardzo głośno na słuchawkach-zwłaszcza teraz jak leci Angels ) mam nadzieje żę moja błonma bębenkowa wytrzyma
Gold has no caste
jeszcze HIM - Beautiful ale zaraz WT - In Perfect Harmony
Jeśli idziesz przez piekło, nie zatrzymuj się
Madonna - Time stood still przepiękny utwór... naprawdę kto lubi takie klimaty Madonny szczerze polecam !!
W życiu nie chodzi o to, by siebie odnaleźć. W życiu chodzi o to, aby siebie samego stworzyć.
-
Elfko- :graba: U mnie dziś humor na kolejne gotyckie tekkno, jak to ujął bodajże Malibu:)- Front Line Assembly- Epitaph lp Potem posłucham sobie VNV Nation - Praise the Fallen wild
-
Mylene Farmer - "Les Mots" - caly album (2CD), pozniej odpale Linkin Park "Meteora", a w dalszej kolejnosci Pearl Jam "Ten" (kapitalna plyta).
-
Artrosis - Pośród kwiatów i cieni I znów: Artrosis w równie cudownym wydaniu. Przepiękne teksty, zaczurące melodie.
Jeśli idziesz przez piekło, nie zatrzymuj się
a u mnie na playliście cały folder przebojów z 1994 roku jak dla mnie najlepszego pod względem muzycznym roku
There are only two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle
WT - Mother Earth WT - IQ WT - NES WT - The Promice
Życie nie jest sprawiedliwe i być może to dobra wiadomość dla większości z nas
Nightwish - Oceanborn perełka perełek albumów NW
I have noticed even people who claim everything is predestined, and that we can do nothing to change it, look before they cross the road