Czego teraz słuchasz
Re: Czego teraz słuchasz III
NW - Oceanborn ( już chyba 3 raz od powrotu że szkoły)
Nie licz dni, spraw by dni się liczyły
Re: Czego teraz słuchasz IV
Zespołu Gaate Nic o nim nie wiem, brat puścił, ale na pierwsze usłyszenie - podoba mi się nawet
It is never too late to be what you might have been
Re: Czego teraz słuchasz V
W oczekiwaniu na Lucidity Sample: Delain - Pristine Delain - Frozen Delain - Seaver Delain - Shattered
Nie licz dni, spraw by dni się liczyły
Closterkeller - Wałdza Świetny tekst, wokal i wszystko (oprócz klawiszy ) - mogę słuchać bez końca A później będzie Morbid Angel - Formulas Fatal To The Flesh(cała płyta)
Życie jest jak jazda na rowerze. Żeby utrzymać równowagę, musisz być w ciągłym ruchu
Hehe obadajcie sobie strone www.last.fm tam jest pieknie zrobiony motyw zeby pokazywalo co ostatnio leciało/leci u nas na kompie mozna znalezc lud z podobną muzyką, dodawać swoich znajomych itp Mozecie sobie zobaczyc przykladowo moj profil: www.last.fm/user/ciecho999 POLECAM GORĄCO
Amor tussisque non celantur
-
Hey - Misie
You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth.
A Perfect Circle - Magdalena - ot, taka piosenka. W sumie to NW słuchałam, ale to się na listę wplątało. A tak przy okazji:
It is never too late to be what you might have been
Weezer????
Istnieją dwa sposoby na łatwe prześliźnięcie się przez życie: wierzyć we wszystko lub wątpić we wszystko. Oba chronią nas przed samodzielnym myśleniem
Kocham tę piosenkę, jest genialna
Dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota. Choć nie jestem pewien, co do wszechświata
-
After Forever - Silence From Affar przepiękne, pełne emocji... i ten chór... aaah...
You've gotta dance like there's nobody watching,
no Weezer wypasiony jest
Życie nie jest sprawiedliwe i być może to dobra wiadomość dla większości z nas
-
Ja dla odmiany cos ostrzejszego... After Forever - Sins of Idealism "(Child) Hello Father, hello mother; forgive me for standing in your way I just wanted somebody who'd hold me and listen, are these illusions are they. (Mother) Only fantasies? Imagine how my life could have been I would still have my beauty, my freedom, my dreams, The independent me"
Dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota. Choć nie jestem pewien, co do wszechświata
Kurcze, nie wiedziałem że w Polsce jest jeszcze ktoś kto słucha =w=. Ja ich kocham normalnie Żeby nie było OT: Weezer - cały niebieski album. Zawsze gdy jest mi smutno i gdy mam potwornego doła słucham tej płyty. Tak jak dziś...
Gold has no caste
-
No to całkowita zmiana klimatu..... Kat - Łza dla cienów minionych... ogólnie kata nie słucham, ale to piosenka bardzo mi się podoba...nie moge się jej oprzeć...
Sukces jest najgłośniejszym mówcą świata
Within Temtation - Mother Earth Dawno tego nie słuchałem nie wiedzec czemu Ale taka przerwa dobrze robi odrazu sie przyjemniej te dźwięki odbiera
Etiám sanáto vúlnĕre, cícatríx manét
Edguy - "Superheroes" Kolejny świetny kawałek w wykonaniu tego zespołu. Dynamiczny, rockowo-metalowy kawałek - jeśli tak to można okreslić
Dopamine Addicted
z Weezera to the best of u mnie: 5060. Weezer - [Green Album #01] Don't Let Go [2:59] 5061. Weezer - [Green Album #02] Photograph [2:19] 5063. Weezer - [Green Album #04] Island In The Sun [3:20] 5064. Weezer - [Green Album #05] Crab [2:34] 5065. Weezer - [Green Album #06] Knock-down Drag-out [2:08] 5066. Weezer - [Green Album #07] Smile [2:38] 5067. Weezer - [Green Album #08] Simple Pages [2:56] 5068. Weezer - [Green Album #09] Glorious Day [2:40] 5055. Weezer - [Pinkerton #06] The Good Life [4:17] 5057. Weezer - [Pinkerton #08] Pink Triangle [3:58] 5083. Weezer - [Make Believe #01] Beverly Hills [3:16] Każdy z tych kawałków mnie rozwala są THE BEST !!!!! kiedys ich sluchalem kilka nocy pod rzad ))))
Amor tussisque non celantur
Pati Yang - Silen treastment no opisywanie muzyki jest takie....jakieś, więc powiem tylko, że ciekawa płyta
Etiám sanáto vúlnĕre, cícatríx manét
Behemoth - sculpting the throne ov seth Cudny akustyczny wstęp, a później to mocne wejście gitar i growla Nergala...miodzio.Wogóle ten utwór bardzo ciekawy.Niby to taki normalny deathowy utwór, ale oprócz wielkiej energi jaką ma ten kawałek można usłyszeć, symfoniczne akcenty troche melodii...wogóle wszystko jest bardzo dopracowane...polecam. Vader - Total Disaster Bardzo lubie tą piosenke.Duuużo dynamiki i szybki utwór.I ta solówka.....
Gold has no caste
Within Temptation - Jane Doe
Śpiewaj jakby nikt nie słuchał. Kochaj jakby nikt nigdy Cię nie zranił. Tańcz jakby nikt nie patrzył. I żyj tak jakby to było niebo na ziemi
powrotu do klasyki cd. - ABBA - The best - składanka z największymi hiciorami grupy
Be yourself; everyone else is already taken.
Within Temptation - Deciever of Fools -> zakochałem sie na nowo w Mother Earth
Istnieją dwa sposoby na łatwe prześliźnięcie się przez życie: wierzyć we wszystko lub wątpić we wszystko. Oba chronią nas przed samodzielnym myśleniem